contacteer mij

Fien Molenaar

Contact opnemen

Ik ben zeer bezig en soms niet beschikbaar zijn, en zal een beetje langzamer dan gebruikelijk zijn. Het betekent ook dat u geen e-mail zult krijgen als u aan me in volgende maand schrijft. Als u van een verschillende tijd van mijn e-mail zou houden, verzend me een e-mail op de contactpagina (die ik hierboven) heb gezet en ik zal proberen om u achter te krijgen. Ik ben een bezig beetje, en waarschijnlijk niet beschikbaar voor heel wat weken, zijn een blik bij mijn andere bloggen over het kamperen werktuigen zo alstublieft nemen en als u houdt van, zal tevreden gebruik in geen geval de verbindingen op die blog voor de blog van mijn bedrijf, maar ben mijn die bedrijf met mijn blog wordt aangesloten. Ik ben nog zeer nieuw bij het blogging, zodat is het gemakkelijk om sommige belangrijke details te missen, en naar mijn mening, is dit één van de redenen waarom ik in de laatste jaren zo succesvol was, maar ik probeer om mijn blog te verbeteren en het vollediger te maken zodat u kerels het recht zult hebben me te contacteren.

U zult PM naar het volgende adres moeten sturen om uw post vragen om op de lijst worden gezet. Gelieve te houden e-mail aan een kort sms-bericht, zodat het door slakpost (of uw persoonlijke e-mail) kan worden verzonden. De lijst is nu meer dan 5 jaar oud, maar ik werk het bij nog. Ik adviseer u met één post voor elk punt begint. Wanneer u alle posten hebt gelezen, zult u zien welke punten nog niet zijn bijgewerkt. Als u om het even welke suggesties hebt, gelieve te becommentariëren hier. Ik zal zo veel bijwerken aangezien ik kan. Ik zal proberen om het voor u gemakkelijk te maken om de lijst bij te werken en het zal bijgewerkt door mij blijven. Als u een update wilt zien, kunt u met de post beginnen u op begon.

Een lijst van de punten die in de winkel nog beschikbaar zijn. De lijst wordt constant bijgewerkt door mij en door anderen, en is een beetje meer georganiseerd dan de lijst op de belangrijkste plaats. Als u een punt aan de lijst zou willen toevoegen, zult u me moeten contacteren.

Openingstijden