Hoe repareer ik kapotte kampeergerei?

Fien Molenaar

U kunt hen bij de kruidenierswinkelopslag kopen! In deze blog, zult u vinden het kamperen de werktuigen die net zo goed als het kamperen messen u gewoonlijk zullen werken thuis hebben! Alvorens ik deze blog begon, had ik een paar het kamperen messen. Deze messen werden gemaakt door het Duitse bedrijf kolosch-Wolle, dat in Keulen, Duitsland gebaseerd is. De belangrijkste kwestie was dat het me oud nam om een vervanging voor een hulpmiddel te vinden dat ik altijd had. Het was onmogelijk om het kamperen werktuigen in Duitsland te kopen. Het is veel gemakkelijker om hen in de V.S., naar mijn mening te kopen. Mijn het kamperen messen zijn gebaseerd op hetzelfde model zoals mijn het kamperen messen van de V.S., maar de bladen zijn een weinig verschillend. De het kamperen kolosch-Wolle messen worden gemaakt van roestvrij staal. Ik denk dat dit de meest efficiënte manier is om het kamperen messen te maken, aangezien het gemakkelijk is te behandelen en het is taai. Het roestvrij staalblad is duurzaam genoeg om op de sleep te gebruiken. Das kann bemerkenswert sein, im Vergleich mit Ski Jas Superdry Als het mes wordt gelaten vallen of aan water blootgesteld, roest het niet. Het is ook vrij scherp en ik denk het een zeer efficiënt hulpmiddel is om takken te gebruiken te snijden en weggaat wanneer het kamperen. Het is een mes dat iedereen hun rug tijdens de zomer kan dragen. Ik heb dit mes ongeveer drie jaar gehad. Ik kocht het van een lokale markt in Nederland. Ik kan niet veronderstellen dat dit mes door één of andere fabrikant of workshop werd gemaakt die weinig aandacht aan detail hadden. Im Kontrast zu Welk Snowboard Past Bij Mij ist es in Folge dessen deutlich effektiver. Het is het werk van één enkele persoon. Het is eenvoudig, nog zeer mooi. Het wordt gemaakt van een aluminiumlegering, en met een blad van een speciaal type van staal wordt gemaakt dat. Het heeft de verschijning van een normaal houten handvat en de vorm van een traditioneel de jachtmes. Demzufolge ist es offensichtlich sinnvoller als Campingtafel Koffer. Het is zeer licht, is het gewicht groot. Ik houd van dit mes met een mes op mijn riem en als reservewapen te gebruiken wanneer ik op de jacht ben. Het mes werd gekocht voor ongeveer $10 in 2008 van de Internet-veilingsplaats en het wordt nu verkocht voor meer dan $200,00 USD. Im Vergleich mit kampeeruitrusting kann es aus diesem Grund spürbar beachtenswerter sein. Dit mes kijkt zeer uniek en ik zal later beelden evenals beelden van mijn mes in mijn garage posten waar het zal worden gehouden. Het is in uitstekende voorwaarde en ik ben gelukkig met het. Ik ben niet van plan om het te tonen, omdat het blad saai is, het ben slechts hier 4,5“ snak, en het heeft een zeer ondiepe groef in het handvat. Hier zijn de een paarfoto's van het mes: Het mes wordt gemaakt van een hoog koolstofstaal en heeft een staalvoering met een staal-roestvrije staaldeklaag. Het heeft een open-grondmalen. Ik kocht dit mes voor $10 van de lokale ijzerhandel. Het blad is 6-3/8“ snakt. Het blad is dik 1/2“.