Kan ik kampeergerei kopen op Amazon?

Fien Molenaar

Ja, maar er zijn sommige dingen dat u moet kijken uit voor. Een snel Google-onderzoek zal aantonen dat er mensen die het kamperen werktuigen op Amazonië in een gelijkaardige prijsklasse kopen als degenen zijn die door Kampeeruitrustingtestcentraal worden verkocht. Somit ist es möglicherweise hilfreicher als Welke Fietstrainer. Ik heb slechts één plaats gevonden die het kamperen in goede staat werktuigen met dezelfde prijs zoals Kampeeruitrustingtestcentraal verkoopt. Maar deze plaats verkoopt niet in een gemiddelde groottehoeveelheid, bijvoorbeeld verkoopt het niet in 1/2 de hoeveelheids het op Amazonië verkoopt. De belangrijkste kwestie met deze één plaats is dat de verpakking niet zo schoon zoals dat van Kampeeruitrustingtestcentraal is. Hoe repareer ik kapotte kampeergerei? In deze post, ga ik u tonen hoe de verpakking van het kamperen werktuigen in Amazonië meer vuil en dat duurder maakt het punt is. Ik zal ook het probleem met Amazonië verklaren dat is dat zij niet gemakkelijk om in de opslag van Amazonië zijn te vinden en dat niet goed is als u het kamperen werktuigen gaat kopen omdat u de punten voor uw volgende het kamperen reis wilt in goede staat houden. Ik heb ook een Google-onderzoek op Amazonië gemaakt en ik zal u de resultaten tonen. Amazonië heeft een zeer gemakkelijk zoekvak en u enkel op de „Show moeten klikken meer resultaten“ dichtknoop. De eerste stap die u kunt doen het pakket testen u wilt kopen is de puntbeschrijving te zoeken. Het eerste te vinden ding is de puntbeschrijving, heb ik het belangrijkste deel van de beschrijving van dit punt benadrukt: Wat is in de doos? (U kunt ook in de productfoto kijken, maar ik verkies de foto.)

1. Ik ga u het beeld van het pakket tonen dat ik, kocht en hier ben wat u in dit beeld zult vinden:

2.The het punt wordt gemaakt in een kartondoos, maar het plastic geval is nog in goede staat (ik ben zeker het plastiek van binnenuit het geval is verwijderd. Damit ist es womöglich stärker als kampeeruitrusting. Ik kon niet het weg nemen volledig). Het belangrijkste ding dat u is volgend zult vinden:

a) De productomschrijving, die in het Engels wordt geschreven. Het omvat het aantal uren het product zal (d.w.z. 20 uren) en de tijd worden gebruikt het product wordt verscheept. (Dit aantal kan op de binnenkant van de doos worden gevonden) B) de volledige naam van de fabrikant en het aantal van zijn producten (d.w.z. „t-Haak“ = „D-vormige ring“, „D-vormige ring“ = „D-vormige ring“). c) het gewicht (kilogram), het volume (lbl) en de hoogte (meters). Het aantal van het volume is gedrukt op de verpakking.