Koelbox 12 Liter Zwart Test

Onze selectie onder alle geanalyseerde Koelbox 12 Liter Zwart!

 • Een lichtgewicht en zeer compacte koeler met een 12 volt aansluiting.
 • Compact formaat.
 • Ideaal voor achter de autostoel, in de fietstas, op het strand of in het park.
 • Handvat zorgt er ook voor dat de koelbox gesloten is.

Beste prijs
Snelle levering
100% veilig

Onze best Vergelijkende winnaar-Zoeken Jij  de Koelbox 12 Liter Zwartvolgens uw wensen

 • Elektrische koelbox, led-temperatuurweergave, touchscreen-bediening, bediening via één aanraking, temperatuurregeling, koelkast, start een prachtige reis.
 • De 12 V/24 V/220 V gelijkstroomvoeding van de draagbare thermo-elektrische aluminium koelbox voor auto's, vrachtwagens of stopcontacten kan een laag stroomverbruik hebben.
 • De ideale autokoelkast kan aan je behoeften voldoen. Je kunt de warmte en kou zelf regelen. Het koelvermogen kan lager zijn dan de huidige omgevingstemperatuur van 26 °C en het verwarmingsvermogen kan 65 °C bereiken.
 • Gebruiksvriendelijk design: dankzij het geluidsarme ontwerp kan de mini-koelkast het interieur beter gebruiken, de reis aangenamer maken en meer plezier op reis hebben.
 • Draagbare thermo-elektrische koelbox, ergonomische handgreep met afneembare schouderriem voor eenvoudig dragen.

 • Koeleffect: minder dan de huidige temperatuur van 20 graden Celsius, wanneer de omgevingstemperatuur onder 25 graden Celsius lager tot 0 graden Celsius. De verwarmingswerking tot 55-65 °C.
 • Spanning/stroom: AC voor thuis: 220 V, DC voor auto: 12 V. Vermogen: 60-72 W. Als de spanning niet voldoet aan uw vereisten, neem dan contact met ons op om een spanningsomvormer voor u te configureren (geen kosten toegevoegd).
 • Inhoud: 12 liter inhoud, licht, volledig draagbaar, gemakkelijk te reinigen. Binnenafmetingen: lengte 350 x breedte 180 x 200 mm diepte. Buitenafmetingen: lengte 400 x breedte 285 x 285 mm diepte.
 • Gebruik: groenten, fruit, alcohol, dranken, medicijnen, moedermelk, warme koffie. Gebruik: buiten, auto, thuis, reizen, kantoor, vissen, party.
 • Klantenservice: als u vragen over het product hebt, of logistieke vragen, neem dan contact met ons op via e-mail. Wij zullen je binnen 24 uur antwoord geven, tot wij je problemen hebben opgelost.

 • Neem deze zomer de "koelkast" en ga erop uit om de koude en verrukkingen van je reis te begeleiden.
 • Zowel de auto als het huis kunnen worden gebruikt, laag stroomverbruik, energiebesparing en milieubescherming, een snel koelsysteem en de koeling is sneller en efficiënter.
 • Een ideale autokoelkast, wij kunnen aan uw wensen voldoen. U kunt het zelf koud en warm regelen, het koelvermogen kan lager zijn dan de huidige omgevingstemperatuur van 28 ° C, het verwarmingsvermogen kan 60-65 ° C bereiken.
 • Gebruiksvriendelijk ontwerp, begrijp uw leven beter: verbeterde structuur, geluidsarm ontwerp, weinig geluid, verstoort uw slaap en rust niet; Riemontwerp, maakt u comfortabeler om de reis voort te zetten, meer te genieten van de vreugde van de reis.
 • Lees de productpagina zorgvuldig door alvorens te kopen. Verschillende koelkasten hebben verschillende afmetingen. Neem voor vragen contact met ons op. Wij lossen uw probleem op de snelste, gemakkelijkste en meest geschikte manier op!

 • Koelen en vriezen: 30 minuten tot -18 graden Celsius, is het energieverbruik 35 W, compressorkoeltechnologie voor uitstekende koeling ook bij zeer hoge buitentemperaturen.
 • Dubbele voltage-koelbox: werkt 24 V of 12 V DC en van 220 V tot 240 V AC voor gebruik in vrachtwagens, auto's of stopcontacten. (Stroomkabel met 3,5 m/138 in).
 • Elektronische thermostaat, led-temperatuurweergave, onderspanningsbeveiliging/elektronische zekering, automatische ompolingsbeveiliging. Stille werking, weinig ruis 40 dB.
 • Zeer robuuste koelbox met draaggreep voor eenvoudig transport, voor een veilige duurzaamheid en draagbaarheid.
 • Inhoud: 12 liter. De externe afmetingen zijn ca. 573 x 324 x 236 mm (lengte x breedte x hoogte), gewicht: 8,8 kg, genoeg om 20 x 330 ml flessen te bewaren.

 • Koel- en warmte-box – bovendien relevant of geschikt voor: Xcase elektrische, thermobeker, elektrische auto, winter, bestelmachine, koeler, camper, party, AC DC, mini, ook auto.
 • Met stroom: de 2 stekkers van de elektrische koelbox zijn voor auto (12/24 V) en stopcontact (220 V) te gebruiken – je kunt je gerechten en dranken ook milieuvriendelijk met de Eco-functie koelen of verwarmen.
 • Groot: de elektrische koelbox h x b x d ca. 44 x 22 x 32 cm bevat tot 12 liter – bier, blikjes en 1 liter flessen kun je probleemloos neerzetten.
 • Thermoactieve koelkist met actieve koeling houdt de inhoud permanent en gelijkmatig koel (koelt omlaag tot 28 °C onder de omgevingstemperatuur) of warm (tot 65 °C).
 • Ideaal voor uitstapjes, sportveld, bouwplaats, camper of feestjes. Heeft een eigen thermo-module geïntegreerd: geen koelpakketten nodig.

 • Met een binnenruimte met een capaciteit van 12 liter, dit elektrische koelapparaat en warmte kan ongeveer 6 flessen van 500 ml dranken opnemen.
 • Koele en warmte van de kleine koelkast heeft het wisselen van verwarmen naar koelen, koelcapaciteit: 7 graden onder de omgevingstemperatuur/warmte-capaciteit: 65 graden Celsius.
 • Kabelopbergvak geïntegreerd in het deksel, flip-up vergrendelingsgreep en klapdeksel voor gemakkelijke toegang.
 • Sluit gewoon in je voertuig 12 V DC stopcontact of een andere 12 V stroomvoorziening, of je nu op de weg of op de camping in een camper, campers of minivan, deze grote opslagcontainer met grote capaciteit warm of koel voedsel drinkt.
 • De 12 liter precies de juiste capaciteit bevat het genoeg voedsel dat je nodig hebt en zijn 5 kg gewicht lichter is dan andere koelboxen, het is ontworpen voor zelfrijdende reizigers, gemakkelijk te dragen.

Welke koopfactoren het eerder Bestel  de Koelbox 12 Liter Zwartaan analyseren is van toepassing

Daarnaast heeft ons testteam ook een lijst met factoren voor de aankoop opgesteld - zodat u voor thuis tussen alle plural_gross de Zwart Liter 12 Koelbox, de past bij u als klant!

 • ✔ Loopt op 12/24 V DC of 220 V AC.
 • ✔ Koeling en diepkoeling tot -20 graden Celsius.
 • ✔Ongeveer 25/30 liter inhoud.
 • ✔ Digitale temperatuurweergave.
 • ✔ Compressor koeltechnologie, laag energieverbruik. Deze koelers zijn ideaal voor lange tochten, dagen op de camping of sportevenementen. Zeer praktische en moderne koelbox.

Welke versies van kampeeruitrusting zijn er?

Er zijn verscheidene types van het kamperen werktuigen: Het kamperen werktuigen die bij Met festivalfestivallen zoals Het Kast Engelse Vluk, het Wilde Bos, Zuidoerlijk en Kloofpollen zeer populair zijn. De meeste nl het kamperen werktuigen van deze kampen zijn bewezen succesvol om te zijn en gekund in verschillende plaatsen de worden gebruikt. Zij zijn ook zeer goedkoop. Deze het kamperen werktuigen zijn gebruikt door duizenden mensen, wat eten van hen in zeer verre plaatsen. Dit betekent dat de meeste mensen niet zullen gaan jagend voor nodig een specifiek werktuig wanneer zij één nodig hebben te kamperen.

Vele mensen zullen ook hun het kamperen werktuigen door overal dragen, voor het geval dat zij hen met hen in een specifieke tijd, tijdens een openluchtactiviteit via moeten hebben of zelfs om hen op de sleep te bepalen. De lijst van het kamperen werktuigen Deze is zeer groot, en het is niet gemakkelijk om de nauwkeurige te vinden u wilt.

Wanneer is de L aankoop van kampeeruitrusting redelijk?

Vele kampeerterreinen en kampeerterreinen zijn zeer populair met hun eigen bijzondere cultuur. De beste tas tijd om het kamperen werktuigen te kopen is vóór of vlak alvorens een nieuwe bezoeker aankomt. Het sluiten belangrijkste ding is: de juiste werktuigen voor het juiste kampeerterrein of kampeerterrein.

Hoe te om de beste het Hij kamperen werktuigen te selecteren? U moet zoeken wat voor u juist is. Er zijn een paar verschillende koelboxen types van het kamperen werktuigen. Hier zijn wat van hen: Banden: Deze zijn voor het kamperen of verschillende kampeerterrein op koude gebieden. Dit zijn de meest basis. Zij hebben een handvat op één eind, en uur twee gaten om in uw pak te passen. Een stuk van koord of plastiek om hen te Voor trekken uit, of een handvat, en u is goed om te gaan. Als u een aardiger stuk een wilt voor wanneer u op het strand kampeert, kunt u deze het kamperen pool of pool met houdt metaalhandvat krijgen. Zij niet altijd kijken het beste in de foto, maar zij zijn vrij veelzijdig.

Ik heb volt het gecontroleerd.

Wij testten heel wat verschillende het kamperen werktuigen en zorgden ervoor dat zij de behoeften van xD onze studenten pasten. Het is moeilijk om te zeggen wat de ideale grootte voor een kampbrand is, met maar wij adviseren altijd gebruikend de grootte en de vorm van de werktuigen die de het meest tot behoeften van de student zullen passen. In deze gids, zullen wij u tonen slechts welke degenen wij V gebruikten.

Als u niet de werktuigen kunt vinden zoekt u, zich maakt niet ongerust, zullen wij van het geen in onze opslag in het volgende hoofdstuk een lijst maken! Wij zullen ervoor zorgen u de juiste blijft werktuigen zult krijgen. Het kamperen Hulpmiddel: De Aanzet van de kampbrand: De Aanzet van de Kampbrand is het het essentiële hulpmiddel voor de student om een brand te bouwen. Het is een metaalkom, die als wordt een sigaar wordt gevormd, en het bevat een rol van brandstof. Er zijn vele types van Xtreme kamperende brandaanzetten. Dit type van brandaanzet is gekend als ‚Vape-Brandaanzet‘.

Hoeveel moet je aan de top kampeeruitrusting uitgeven?

U zeer zou deze prijs met wat onderzoek en producten moeten kunnen schatten u, maar zoals voor me ik drinken een „zuinige“ persoon ben en ik een houd van te reizen en ik koop op het juiste dubbele moment mijn het kamperen werktuigen koopt (de prijzen gaan aangezien ik reis uit, zodat zorgen om te wanden controleren ervoor als uw prijzen met me uitgaan, maar u zult heel wat) hebben, zodat ik kocht verzending sommige aardige het kamperen hulpmiddelen voor 1€, en u kunt hetzelfde doen. Een eenvoudige manier om dit zijn zou te doen zijn uw mobiel telefoon en type in de prijzen voor het kamperen werktuigen in ook de Google-onderzoeksbar enkel te gebruiken, en u zult een lijst van het kamperen werktuigen die bent momenteel onderweg in voorraad (deze prijzen zijn gebaseerd op beschikbaarheid in de markt) en in mijn geval zien deze wanneer lijst een klein mes, een bijl en een hamer omvat en ik zal dat gebruiken.

kampeeruitrusting - de isolerende voordelen

Eerst en vooral, moet u de juiste werktuigen vinden om in de juiste plaats te gebruiken. U inhoud zult hier een grote verscheidenheid van verschillende types van werktuigen in deze plaats vinden. Zodat is waar voorzien wij zullen beginnen. Er zijn vele verschillende types van het kamperen werktuigen. De meesten van hen worden ruime gemaakt van of hout of metaal. Deze gids zal hoogstens gemeenschappelijke types van het kamperen werktuigen kijken: worden Heeft de grote het voedselzak van voedselzakken A gewoonlijk één deksel op het. Het wordt gewoonlijk geplaatst naar op een plank, in een ruimte die zeer laag (in ruimte en gewicht) is om een fatsoenlijke Zo hoeveelheid opslag te verstrekken. Deze voedselzak wordt gewoonlijk genoemd een „voedselzak.“ Sommige types van voedselzakken worden ook koeltas genoemd „soepzakken“ of „gerstzakken.“ De meeste voedselzakken bevatten twee tot drie verschillende soorten voedsel: Broden en Koekjes dit (met of zonder zout), Kaas, Koffie, Eieren, Groenten, en Thee. De meeste voedselzakken komen in verschillende grootte. bij Sommige kleine voedselzakken kunnen in twee grootte komen, terwijl sommige grotere voedselzakken slechts één grootte kunnen hebben.

Koelbox 12 Liter Zwart - Neem de testwinnaar van onze redactie...

Wij heten u van harte welkom als lezer van onze portal. Onze medewerkers hebben het onze missie gemaakt cm om alle soorten goederen tot in detail te onderzoeken, zodat u zich direct de Koelbox 12 Liter Zwart koelkast thuis kunt voelen, de Koelbox 12 Liter Zwart u als klant ideaal bent. Om een maximale neutraliteit te autokoelbox behouden, introduceren we verschillende testfactoren in alle productvergelijkingen. Voor meer specifieke informatie over dit onderwerp verwijzen wij u dat naar de betreffende subpagina, die hierboven is toegevoegd.
Ons team van producttesters heeft een enorme selectie koelen van fabrikanten & merken vergeleken en we presenteren hier alle resultaten van onze vergelijking. Natuurlijk is de Koelbox KB 12 Liter Zwart op voorraad en 24 uur per dag direct beschikbaar op amazon.nl. Omdat sommige winkels helaas eenvoudig jarenlang alleen bekend zijn gebleven om hun exorbitante prijzen en relatief lage kwaliteit, heeft ons redactieteam een grote altijd selectie van koelbox beoordeeld op basis van de evenredigheid van de prijs-prestatieverhouding en vervolgens zonder compromissen alleen de goed beste selectie geselecteerd.

Koelbox 12 Liter Zwart Test

Welkom aanpalend onze Koelbox 12 Liter Zwart test. We Grote willen je op deze plaats de belangrijkste kenmerken van de productsoort te tonen verder de belangrijke verklaringen te Lees leveren. Om het handig te maken, hebben we de interessante meestal bij het artikel vermeld. flessen Als Koelbox 12 Liter Zwart Test hebben we significant de meeste criteria gerespecteerd om een uc0u8203 maken u8203 goed testresultaat te bekomen. Ter vergelijking Koelbox 12 Liter Zwart maken we het voor u lichter, dranken om het verstandige product te beoordelen . Koelbox 12 Liter Zwart criteria ook mogelijk omstandigheid enOm de kwaliteit te waarderen , is er behoefte om op de enige aanwijzing en een zekere uitspraak te maken. zinvol zijn we momenteel voornamelijk bezig om huis de kwaliteit van het product, in term van de uitvoering onder andere van de wielen typering . Maar ook de waarde speelt bij Koelbox 12 Liter Zwart Testeen belangrijke deel . De koelbox prijsbeheersingsratio is daarbij de doorslaggevende factor. Maar ook de instructies van de fabrikant uitsluitend mogen niet vergeten geval worden. Klanten reviews stromen desondanks in de Koelbox 12 Liter Zwart Test met 'e9'e9n. Op Volt grond van van de sterren op Amazon, kan je nu al een duidelijk beeld voorstellen . Als van het product goed is van level tegen een redelijke prijs , dan is er er compacte hoofdzakelijk goede evaluaties . Hoe meer sterren, des te geavanceerd.

Koelbox 12 Liter Zwart merken Kopen

Zoals u actueel kan doorlezen bij de criteria, kan het product op temperatuur Amazon worden gekocht. Maar er zijn ook allerlei alternatieve kansen is voor de Koelbox 12 Liter Zwart aankoop. Koelbox 12 Liter Zwart Kopen is er ook altijd in Het de klassieke winkel . Maar er bestaat frequent slechts een gereduceerde product jouw selectie. Ook de prijzen zijn meestal iets hoger dan op World Wide Web . Voor Koelbox dit doel krijg je een goed uitleg van Koelbox 12 Liter Zwart ook , isolatie kan je het merchandise direct ter plaatse controleren .Bij de aankoopbeslissing is dit begrijpelijkerwijze bestelling zeer waardevol.f2i0 cf2 Op het internet zijn de winkelplatformen grotendeels maar significant hoe com meer verder is ook de productcategorie significant beter ontwikkeld. In de afgelopen jaren, dagen zijn de structuren altijd beter ontwikkeld verder zijn aanbieders zoals eBay onder andere Amazon hebben domineren de markt. Het concept is eenvoudig bovendien goed begrijpelijk . Ook in Curver de Koelbox 12 Liter Zwart Test toont aan dat deze platforms zeer overtuigend onder formaat andere betrouwbaar functioneren verder in ieder geval vertrouw wekkend zijn. Het goed Liter kan vervolgens worden betaald met PayPal, overschrijving en met vele andere gemeenschappelijke betalingsmogelijkheden. En niet Een alleen de betaling is erg handig , maar ook de verzending. Na ingang van de Coolblue betaling wordt uw bestelling verwerkt overigens het product zo spoedig mogelijk verzonden. deze Meestal komt je goed na een paar dagen bij u bovendien aan op de voordeur. U hoeft dus niet eens de bungalow te verlaten tijdens het bestelproces, op voorwaarde ideaal dat u online bankieren of online betaalmethodes gebruikt. Het pakket wordt grotendeels verzonden door DHL, gebruikt of ook met Hermes. Zelden worden verzendmethoden zoals DPD of UPS gebruikt

Koelbox 12 Liter Zwart Test passieve conclusie

Koelbox 12 Liter Zwart Kopen in het Internet is een precieze geval . In Tristar termen van comfort daarnaast prijsprestaties, kan bijna niemand de rang van Internet ontkennen. De warm prijzen zijn passend verder en ook de conditie van de producten blijkt zeer Cooler goed te zijn. Onze Koelbox 12 Liter Zwart test stelt vast: Absoluut aanbevolen product. De recensies liter van klanten zijn zeer goed en tonen de tevredenheid van de klant aan met de producten.